Beauning

Beauning betekent 'stad van het goede mooie leven', een naam, ontleend aan het Frans, ietwat verbasterd. Beau = mooi. Wij vinden dat het geluk van de burger niet ophoudt als zijn werkzame leven erop zit, nee, wij dienen goed te zorgen voor onze ouderen die hun leven lang hard hebben gewerkt.
Maar ook als je niet in die omstandigheid bent geweest mag je niet worden vergeten. Daarom vinden wij dat er een stad moet worden gebouwd waar alle denkbare voorzieningen aanwezig zijn.

Op termijn komt er HIER meer informatie over Beauning


Waarom dit platform?

Het SRP (sociaal-realistisch-platform) startte als een Internetbeweging, het is partij-onafhankelijk en wijst begrippen als 'links', 'rechts' en 'het politieke midden' af.

De politiek in Nederland kenmerkt sinds de Tweede Wereldoorlog in drie stromingen, te weten:
  1. De Christen-Democratie
  2. De Sociaal-Democratie
  3. Het Liberalisme
De PvdA, het CDA en de VVD verdelen sinds 1948 de politieke posten, als het ze uitkomt mogen kleinere partijen aanschuiven. Deze 'verdeel en heers' politiek leverde de burger de laatste decennia geen echte vernieuwingen op, wel crises.

Het sociaal-realisme richt zich op de burger, wat is werkelijk in zijn of haar belang?
Bij grote vraagstukken zal de burger om een dwingend advies moeten worden gevraagd middels een referendum waarbij de opkomst én de meerderheid minimaal 50% dienen te zijn.

Het sociaal-realisme heeft geen enkele binding met een bestaande politieke stroming.
Totdat deze website begon te publiceren over sociaal-realisme in de politiek was hier niets over te vinden.

Laat uw stem écht spreken en neem niet langer genoegen met enkele seconden democratie eens in de vier jaar.